KURUS FIT ONLINE
COACHING (KFOC)

KURUS FIT ONLINE COACHING (KFOC)

Nak turunkan berat badan 3-10kg/bulan? Sertai KFOC sekarang.

Sebuah program online satu Malaysia yg dibuat 100% dalam Whatsapp untuk bantu peserta dapatkan berat ideal masing2 ๐Ÿ’ช๐Ÿผ ๐Ÿ”ฅ

Dah cuba pelbagai cara untuk kurus?

  • Diet Tak Makan Nasi
  • Diet Protin
  • Diet Puasa
  • Bersenam..?

tapi tak turun dan naik balik ?ย Peluang terakhir untuk turun berat dengan:ย 

Ilmu Pemakanan yang Betul

Support Group + Personal Coaching

Coach

Kami bantu anda turunkan berat badan 3-10kg dalam masa 1 bulan.

Kami pasti ramai yang sedang berusaha nak turunkan berat badan sebab:

  • Nak dapatkan shape badan yang kurus menawan seperti dulu
  • Nak kelihatan kurus Di hari pertunangan/pernikahan
  • Banyak baju yang dah tak muat
  • Sakit lutut sebab berat badan berlebihan
  • suami dah bagi hint untuk kuruskan badan
  • Nak dapatkan shape badan yang kurus menawan seperti dulu
  • Nak kelihatan kurus Di hari pertunangan/pernikahan
  • Banyak baju yang dah tak muat
  • Sakit lutut sebab berat badan berlebihan
  • suami dah bagi hint untuk kuruskan badan

tapi kami juga pasti ramai masih belum berjaya.

Dah bermacam-macam cara dah buat. Diet, puasa, senaman dan macam-macam lagi tapi masih tak berjaya turunkan berat badan.

Tak tahu nak buat apa dah ๐Ÿ˜“

Ha, Nak tak kami bantu anda kembali kurus fit seperti mereka ini.

SUDAH LEBIH 1000++ PESERTA YANG KAMI BANTU UNTUK KURUS…

Kami pasti ramai yang sedang berusaha nak turunkan berat badan sebab:

MEMPERKENALKAN

KURUS FIT ONLINE COACHING (KFOC)

  • Meal Plan lengkap (5X Makan)
  • Nutrition kit Free (pagi & Malam)
  • Personal & Group Coaching
  • Target turun 3-10kg
  • Special reward untuk pemenang
  • Meal Plan lengkap (5X Makan)
  • Nutrition kit Free (pagi & Malam)
  • Personal & Group Coaching
  • Target turun 3-10kg
  • Special reward untuk pemenang

proven result Guarantee!

Kenapa perlu join KFOC

1. Proven result

Proven result dimana jika anda mengikuti program kami, kami jamin berat anda akan turun sekitar 3-10 KG

2. Meal plan lengkap beserta resipi

Sebab kedua perlu join group coaching adalah *meal plan lengkap beserta resipi tak perlu pening nak makan apa – membantu selesai cabaran tak tahu nak makan apa dan bosan hari hari menu sama

3. guide step by step

sebab ketiga adalah guide step by step nak makan apa.

Bukan fokus turun berapa KG tapi fokus ubah habit tu yg utama ๐Ÿ”ฅ

4. Plate Rating

sebab keempat plate sis akan di rating nak tengok betul atau tidak.

5. Emergency Plan Meal

Kelima, Team coach akan guide mcm mana nak buat nak makan apa step by step bila sis tak boleh folow Meal plan. No problemlah pergi vacation / outstation, team coach akan berikan *meal plan emergency yang bantu turun berat dan yeehaaa on track โœ…๐Ÿ’ƒ

MONEY BACK GUARANTEE

kalau tak turun berat walaupun 1kg dan tak turun saiz wpun 1 inci jika dah follow meal plan dan apply topik-topik harian.

MENU PROGRAM

MEAL PLAN@PLAN PEMAKANAN PERIBADI 80% PELAN PEMAKANAN PERIBADI BY KALORI INTAKE & NUTRIENTS YG PENTING DLM PLATE ANDA

Jom lihat feedback mereka yang telah berjaya menurunkan berat

SERTAI KAMI SEKARANG & KAMI BANTU ANDA DAPATKAN BERAT BADAN IDEAL IDAMAN ANDA.

Objektif kami menjalakan program ini adalah untuk membantu anda serta peserta-peserta program Kurus Fit Online Coaching (KFOC) melakukan perubahan untuk mendapatkan berat badan yang ideal seterusnya mendapatkan hidup yang yang ceria, bertenaga serti lebih gembira.

Kami guarantee jika anda ikut program kami ini anda akan mula nampak hasil penurunan berat badan sekitar 3-10KG atau lebih.

Berapa harga Kurus Fit Online Coaching (KFOC)?

Yuran komitmen untuk dapatkan berat badan ideal melalui KFOC ialah hanya RM370 (Semenanjung) & RM380 (Sabah Sarawak). Dengan pelaburan serendah ini kami yakin anda mampu tersenyum puas apabila berjaya menurunkan berat badan anda. Klik butang pendaftaran di bawah untuk sertai KFOC.

Scroll to Top
Open chat